Konsulenter

PETER KJELST

E-mail:   pk@kjelst.dk
Mobil:   +45 4044 4329

Med sin mangeårige konsulent- og ledelseserfaring samt sit betydelige nationale og internationale netværk inden for en lang række industrier, har Peter over årene opbygget en stor kundeportefølje blandt de største danske industri- og servicevirksomheder…

Læs mere

Her fokuserede han især på den nordiske IT- og tele-sektor samt på venture- og investeringsbranchen i bredeste forstand. Peter startede i energi-sektoren, hvor han arbejdede i DONG som projektleder. Herefter gik han ind i IT-industrien, først i IBM som industrispecialist og siden i Uniras som Vice President med globalt ansvar for teknologisk udviklings- og salgssamarbejde med bl.a. IBM og HP. Igennem 13 år, heraf 8 år som direktør, var Peter konsulent i Mercuri Urval. Herefter var han igennem 4 år partner og adm. dir. i Lisberg.

I december 2004 stiftede han Kjelst Executive Search Group.
Peter er civilingeniør med speciale i Matematisk Statistik og Operationsanalyse fra DTU suppleret med en HD fra CBS, og han er certificeret i flere testværktøjer.

 

ELSE NØRGAARD

Billede Else
Email: en@kjelst.dk
Mobil: +45 3116 0203

Kommer snart…

 

Læs mere

 

IAN WOOLRYCH

iw_ny

Email: iw@flex-force.dk
Mobil: +45 40621112

Ian har det meste af sin karriere arbejdet for The Walt Disney Company. Her har han bestridt adskillige stillinger indenfor økonomi og finans i både Frankrig, Tyskland, England og de skandinaviske lande..

Læs mere

Ian har haft ledelsesansvar for op til 50 kolleger. Og ud over ansvaret for den daglige drift af en større økonomifunktion, har han arbejdet med forretningsudvikling, planlægning, strategi, turn-around, business intelligence, shared service, IT, SAP implementering, kontrol, compliance, SOX og skat.

Ian bruger en stor del af sin tid på interim forretningen Flex-Force Consultants

STIG BREDVED

stig_b

E-mail: sb@kjelst.dk
Mobil: +45 2014 0662

Stig Bredved har mere end 30 års konsulent og ledelses erfaring hvoraf de sidste 15 år i rollen som management konsulent og rådgiver inden for Executive Search & rekruttering med primært fokus på at finde kandidater til bestyrelser, management og udvalgte specialist stillinger internationalt og nationalt.

Læs mere
Opgaverne er løst på tværs af et utal af industrier og funktions områder specielt inden for teknologi, produktion, kommunikation, media, IT, Finans & forsikring, private Equity og retail.

Stig har et betydeligt nationalt og internationalt netværk primært opbygget via tidligere positioner som EMEA Direktør NCR (Technology & Retail ) og direktør i henholdsvis Compaq, Esselte og Minolta.

Stig har en uddannelsesmæssig baggrund som Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner suppleret med ledelse- og økonomistudier på Cranfield University og CBS samt officer uddannelsen i hæren. Stig er certificeret i flere test og analyse værktøjer.

 

LARS MØLLER THOMSEN

LMT1

Email: lmt@kjelst.dk
Mobil: +45 20410000

Lars har gennem de sidste 18 år arbejdet i internationale og nationale HR afdelinger såvel som HR Partner, Rekrutteringschef og HR chef.

Læs mere

Lars har løst rekrutteringsopgaver i EMEA, US, og APAC for en C20 virksomhed og har ligeledes gennemført organisationsudvikling i samme geografiske ramme. Lars er desuden en erfaren underviser i lederudvikling og er certificeret i en del personlighedsanalyseværktøjer. Lars har gennemført en MBA og har en baggrund som linjeofficer i Forsvaret.

 

ROBERT CLAUSEN

Email: rc@flex-force.dk
Mobil: +45 30224253

Kommer snart…

Læs mere

 

MICHAEL GLINVAD

Email: mg@cynara.dk
Mobil: +45 81716539

Kommer snart…

Læs mere